Sluizerweg 7
1766 GC  Wieringerwaard

Mobiel: 06 - 3002 8369
Telefoon: 0224 - 531 449
Fax: 0224 - 533 285

 

info@jeroenbakkerinstallatie.nl

CV ketels

Jeroen Bakker installatie heeft een zeer ruime ervaring in het plaatsen van CV ketels. Wij geven u onafhankelijk advies bij het kiezen van de juiste ketel. U kunt bij ons elke gewenste ketel bestellen tegen een scherpe prijs. Veel toegepaste ketels op dit moment zijn o.a. van het merk Intergas en Remeha. Wij beschikken over de kennis en kunde om elk type CV ketel aan te leggen en af te monteren. Indien gewenst kunnen wij ook het onderhoud van uw ketel op ons nemen. Ook het leveren van cv-materiaal als klemkoppelingen, expansievaten en doe-het-zelf-pakketten behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Radiatoren

Ons installatiebedrijf maakt capaciteitsberekeningen voor alle radiatortypen. Met deze berekeningen bent u verzekerd van het juiste verwarmingselement voor elke ruimte in uw huis. Naast het radiatoradvies, leveren en plaatsen wij de radiatoren ook. Zo houdt u alles in één hand. Wij leveren radiatoren van grote merken als Jaga, Brugman, Henrad, Thermrad en Alutherm. Ook met specifieke radiatoren kunnen wij uit de voeten. Of het nu gaat om traditionele plaatradiatoren, plintradiatoren of designradiatoren: Jeroen Bakker installatie plaatst alle verwarmingselementen op een efficiënte en zorgvuldige wijze.

Vloerverwarming

Naast radiatoren worden door ons ook vloerverwarmings systemen in uw woning aangebracht. Vloerverwarming voelt niet allen behaaglijk aan uw voeten: het is daarnaast energie zuinig. Door de lage temperatuur die een vloerverwarming van een CV ketel vraagt, bespaart u op uw energiekosten.

Leidingwerk

Al het leidingwerk ten behoeve van nieuw aan te leggen radiatoren en CV ketels voeren wij uit. Ook voor aanpassingen of het omleggen van bestaande leidingnetwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Zonneboilers

Bijna de helft van uw energiekosten voor warm water kunt u besparen als u kiest voor een zonneboiler. Daarnaast voorkomt een zonneboiler flinke hoeveelheden CO2-uitstoot omdat er zonne-energie aan te pas komt in plaats van fossiele brandstoffen. Een zonneboiler is daardoor altijd duurzaam. Jeroen Bakker installatie adviseert u welke systemen het meest geschikt zijn voor uw huis. Voor woonhuizen wordt veelal het vacuümbuissysteem toegepast. Dit systeem bestaat uit vacuümbuizen met een koperen kern die de warmte boven in de collector afgeeft waarmee het boilervat wordt opgewarmd t.b.v. het douchewater en de verwarming. Wij leggen de complete installatie voor u aan. Ook het onderhoud kunnen wij u uit handen nemen. Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvend advies!